Arterego cikkei

Az Arterego egészséges életmóddal kapcsolatos közleményei, sajtóanyagai, szakértők által készített összeállításai.

Lehet-e teljes a növényi étrend?
2022.05.20. 11:45
Az elmúlt években például egyre nagyobb hangsúlyt kapott a növényi alapú táplálkozás, és ezzel egyidőben egymás után jelennek meg különböző, a hús helyettesítésére alkalmas élelmiszerek is, hiszen az élelmiszergyártók is felismerték az újonnan jelentkező igényeket. De vajon lehet-e teljes a növényi étrend? Zalai Noémi dietetikus válaszol a kérdésünkre.
Alvási apnoe - Mit tegyek jogosítvány hosszabbítás esetén?
2022.05.16. 12:05
Alvási apnoe esetén, a jogosítvány meghosszabbításához nem csupán technikai feltételek szükségesek, hanem orvosi vizsgálat is, amely sok esetben nem is olyan egyszerű. Mit tegyünk a gördülékeny ügyintézés érdekében?
Mi kell a jogosítvány meghosszabbításához?
2022.05.15. 07:35
Sorban állás, ügyintézés, várakozás. Mostanában különösen nagy kihívás időpontot szerezni, ha okmányainkat hosszabbítani szeretnénk, hiszen a szokásos tumultus fokozódik azáltal, hogy a veszélyhelyzet miatti okmánylejárat meghosszabbításnak most vége, a türelmi idő lejárt. Mire figyeljünk ilyenkor?
Milyen tényezők befolyásolhatják a szemüveg választást?
2022.05.08. 11:50
Jóllétünk és komfortérzetünk sok tényezőn múlik. Egy biztos, az éles látás elengedhetetlen az életünkhöz, tehát szemünk egészségére fokozottan figyelnünk kell. De mi a helyzet akkor, ha szemüveget hordunk? Mire figyeljünk, és milyen szemüveget válasszunk?