Szakértőink

doktorGO
doktorGO - Egészség okosan

A doktorGO szakértői azért dolgoznak, hogy a laikusok számára gyors és hiteles információt nyújtsanak egészségmegőrzéssel, betegségekkel, illetve azok megelőzésével kapcsolatban.

Semmelweis Egyetem
Semmelweis Egyetem - általános orvostudomány

A Semmelweis Egyetem oktatási, gyógyítási, kutatási tevékenységével, szolgáltatásaival kapcsolatos hivatalos közleményei, betegtájékoztató anyagai.

Arterego
Arterego - Egészséges életmód

Az Arterego egészséges életmóddal kapcsolatos közleményei, sajtóanyagai, szakértők által készített összeállításai.

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége - dietetika

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének célja, hogy hiteles információkat nyújtson az egészséges táplálkozásról, életmódról, valamint a legújabb tudományos kutatási eredményekről.

Well PR
Well PR - Egészséges életmód

A WELL PR egészséggel, betegséggel, életmóddal kapcsolatos közleményei, szakértők által készített anyagai.

Dr. Tóth Sára Rebeka
Dr. Tóth Sára Rebeka - belgyógyász

2016-ban végzett a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán, belgyógyász szakorvosjelölt, diplomaszerzése óta egy kardiológiai profilú osztályon tevékenykedik. A gyógyításban fontos számára a holisztikus szemlélet. A rendszeres betegoktatásnál és pszichés vezetésnél szereti kihangsúlyozni a prevenció, szűrővizsgálatok fontosságát. 

Sherlock Rehab
Sherlock Rehab - gyógytorna

Manuálterápiás magánrendelő terapeutáinak szakmai blogja. Esettanulmányok, friss kutatási eredmények és tapasztalatink megosztása.

Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde - Táplálkozástudomány

2012-ben diplomázott a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán Táplálkozástudományi Szakemberként. A Webbeteg internetes egészségügyi portál szakértője 2012 óta, mely idő alatt számtalan cikket írt a táplálkozás témáján belül, orvos-válaszol rovatban segít a hozzá forduló embereknek kérdéseik megválaszolásával.

Czeizel Intézet
Czeizel Intézet - terhesgondozás

A Czeizel Intézet meghatározó szerepet tölt be a magzati diagnosztikában Magyarországon. 25 éves tevékenysége során az Intézetnek tulajdonítható a különböző fejlődési rendellenességek komplex szűrésére irányuló módszerek bevezetése és elterjesztése a hazai várandósgondozásban. 

Dr. Kósa Krisztina
Dr. Kósa Krisztina - belgyógyász