Szakértőink

Budai Endokrinközpont
Budai Endokrinközpont -

A Budai Endokrinközpont munkatársai a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére nyújtanak segítséget magán-orvosi keretek között.

 

Cukorbetegközpont
Cukorbetegközpont -

A Cukorbeteg központ (pre)diabéteszes kezelésben jártas orvosainak köszönhetően megelőzhető vagy legalább is elhúzható a cukorbetegség kialakulása, vagy karban tartható a már kialakult diabétesz.

Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar
Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar -

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara, mint a népegészségügyi képzés országos oktatói bázison szervezett és működtetett nemzeti központja alapvető feladatának tekinti, hogy a lakosság egészségi állapotának javításához hozzájáruljon.

Dermatica
Dermatica -

A Dermatica Központban dolgozó szakemberek kiemelkedő szaktudásának és tapasztalatának köszönhetően a problémás bőr valódi okaira fény derül és mielőbb bőrgyógyászati, kozmetikai vagy bőrsebészeti terápia kezdhető.

doktorGO
doktorGO -

A doktorGO szakértői azért dolgoznak, hogy a laikusok számára gyors és hiteles információt nyújtsanak egészségmegőrzéssel, betegségekkel, illetve azok megelőzésével kapcsolatban.

Dr. Bálint Anita
Dr. Bálint Anita - reumatológus

2003-ban diplomázott a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán, majd 2012-ben szerezte meg reumatológus szakorvos vizsgáját szintén a Debreceni Egyetemen, azóta több helyen végzett reumatológiai szakorvosi és magánrendelést. Jelenleg Miskolcon reumatológiai szakrendelésen új gyógymódokkal és alternatív terápiás lehetőségekkel fogadja betegeit.

Dr. Gál Bence
Dr. Gál Bence - nőgyógyász

Szülész-Nőgyógyász szakorvos a győri Medigála orvosi rendelőben.

Dr. Hangonyi Csilla
Dr. Hangonyi Csilla - tüdőgyógyász

Tíz évig az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet tüdőgyógyász, allergológia és klinikai immunológia szakorvosa volt, jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Tüdőgondozójának vezető főorvosa. Elsősorban légúti allergiával, allergiás náthával, asztmával, immunterápiával foglalkozik.  

Dr. Korányi László
Dr. Korányi László - urológus

A Soproni Gyógyközpont urológiai osztályának főorvosa. A Magyar Urológusok Társaságának, az Európai Urológus Társaságnak és a MOK TESZ Felügyelő Bizottságának is tagja. Szakterülete az urológiai megbetegedések sebészeti kezelése, a laparoszkópiás beavatkozások kivételével.

Dr. Kovássy Gergely
Dr. Kovássy Gergely - nőgyógyász

A Szegedi Orvostudomány Egyetemen diplomázott, jelenleg az Ajkai Magyar Imre Kórházban, valamint a székesfehérvári Medicover magánklinikán rendel. A személyre szabott gyógymódokat részesíti előnyben, mind a nőgyógyászat mind a szülészet terén a szülész-nőgyógyász szakorvos.