Valóban frissebb a holnap az új Myrkl étrend-kiegészítővel? Kipróbáltuk!

Valóban frissebb a holnap az új Myrkl étrend-kiegészítővel? Kipróbáltuk!

Valóban frissebb a holnap az új Myrkl étrend-kiegészítővel? Kipróbáltuk!

1 perces olvasási idő
Megjelent: 2023.05.11.
Szerző: Szponzorált tartalom
Semmiképp sem szeretnénk az alkoholfogyasztást népszerűsíteni, mindössze egy hétvégi vacsora közbeni könnyed koccintás tapasztalatait osztjuk meg cikkünkben egy szubjektív beszámoló formájában.
Bővebben
Erről olvashatsz a cikkben

Mi történt?

Egy Angliában élő barátom ajánlotta figyelmembe a Myrkl nevű svéd étrend-kiegészítőt, hogy friss legyen a következő reggel. Adott volt egy péntek esti vacsora, ahol az ételek mellé barátaink pár pohár könnyed italt is kínáltak, ami persze a vacsora után folytatódó beszélgetéshez is tökéletes választás volt.

Az étrend-kiegészítő kapszulát a vacsora előtt 2 órával vettem be, a javasolt napi 2 kapszula mennyiségben. A kapszula olyan baktériumtörzseket (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) is tartalmaz, amelyek a bélflórában is megtalálhatók, élelmi rostként rizskorpát, továbbá L-cisztein aminosavat tartalmaz, valamint B12-vitamin is található benne, amely a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez járul hozzá.

A vacsora és a beszélgetés végén kíváncsian vártam, mit hoz a holnap.

Mit tapasztaltam?

Hazaérkezésem után, hajnalban nagyon hamar elaludtam, nem forgolódtam.  Korán kellett kelnem egy megbeszélés miatt, és szerencsére frissen ébredtem. Magam is meglepődtem, hogy milyen könnyen végigcsináltam a napot, mintha nem is lettem volna sehol előző nap.

Hangsúlyozom, hogy a fentiek a saját tapasztalataim. Egy étrend-kiegészítő minden szervezetre másképpen hat, függ attól is, ki mennyi italt és ételt fogyaszt, mennyire bírja azokat, mennyire keveri az italféleségeket, valamint ott van az életkor, a meglévő betegségek, a jelenlegi egészségi állapot és leterheltség szerepe.

Fontos megjegyezni, hogy a készítmény használata olyan alkalmak esetén tud jól jönni, amikor tervben van egy üzleti vagy baráti vacsora, ahol mértékkel pár könnyed ital is elfogyhat, de másnap munkába kell menni helytállni, így az a cél, hogy az előző este ne befolyásolja a következő nap teljesítőképességét.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiség 2 kapszula 2-12 órával étkezés előtt. Alkalmanként és naponta is fogyasztható, de naponta fogyasztva tudja leginkább kifejteni pozitív élettani hatását, mert ilyenkor a baktériumoknak van lehetőségük megtelepedni a bélrendszerben.  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Szerző: T. A. újságíró

A cikk megjelenését a de Faire Medical AB, Svédország támogatta.

Bővebben
Kapcsolódó témák
Szerző: Szponzorált tartalom Megjelenés dátuma: 2023.05.11.
Kérjük, értékeld a cikket!
Hasznos lehet
Vörös fényterápia: Íme, a szakértő véleménye
A vörös fényterápia jelenleg nagy divat, és sokan hirdetik bőrre gyakorolt előnyeit – de a szakértők szerint fontos, hogy csak jóváhagyott eszközöket használjunk a kívánt hatás eléréséhez.
Gyógyszer-vagy étrendkiegészítő: mire figyeljünk?
Nagyon sokan gondolják, hogy az étrendkiegészítők, főleg a növényi összetevőt tartalmazók mivel természetesek, így nem okozhatnak semmilyen mellékhatást. Sokszor hangzik el a patikába betérők...
Mit jelent az öngondoskodás?
Az öngondoskodás sokak szerint felesleges, vagy csak megfeledkeznek róla. Valójában a szerepük kulcsfontosságú, hiszen ezek a tevékenységek nagyon fontosak a testi és lelki egészség megóvása...
10 otthoni módszer a korpa ellen
A korpát, vagyis a viszkető, fehér darabokat a fejbőrön mindenki ismeri, sokszor okozhat kellemetlenséget. A világ lakosságának közel 50%-a életében legalább egyszer megtapasztalja.