Szerezz Te is gazdijogsit!

1 perces olvasási idő
Megjelent: 2021.10.23.
Szerző: doktorGO egészség okosan
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által meghirdetett ingyenes Gazdijogsi program célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és kellő elméleti tudással ruházza fel azokat az állattartókat, akik a jó gazda gondosságával szeretnének kutyáikról gondoskodni.
Bővebben
Erről olvashatsz a cikkben

Miért hasznos?

A Gazdijogsi tartalmát tekintve körüljárja a felelős kutyatartás témaköreit, mint:

  • a kutyaválasztás,
  • a táplálás,
  • az anatómiai- és egészségügyi kérdések,
  • a nevelési tanácsok,
  • a viselkedési problémák
  • és a jogi vonatkozások.

A program igyekszik hasznos tanácsokat és olyan fontos tudnivalókat átadni, amelyek feltételei a felelős kutyatartásnak.

Nemcsak online

Az online képzési lehetőség megnyitásával egyszerre megkezdődött az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ szervezésében megvalósuló kétnapos jelenléti Gazdijogsi képzés. Az Állatvédelmi Központban idén összesen öt alkalommal tartanak oktatást. A téma fontosságát és a felelős állattartással kapcsolatos tudás iránti igényt mutatja, hogy a jelenléti képzésekre napok alatt elfogytak a helyek. Hosszú távú célként gazdi-kutya gyakorlati képzéssel kívánják kiegészíteni a mostani tananyagot. 

doktorGO Szerző: doktorGO egészség okosan Megjelenés dátuma: 2021.10.23.
Kérjük, értékeld a cikket!
Hasznos lehet
Idegrendszeri tünetek
Az idegrendszer különböző sérülései, megbetegedései jellegzetes idegrendszeri (neurológiai) tüneteket eredményezhetnek. Vegyük sorra, melyek a leggyakrabban előforduló idegrendszeri tünetek.
Ivartalanítsunk-e a kutyánkat?
Kisállattartóként idővel biztosan találkozunk az ivartalanítás kérdésével.Cikkünkben tárgyaljuk annak előnyeit.
Audiometria
Mikor érdemes bejelentkezni audiometria vizsgálatra? Mire számíthatunk ilyenkor? Kérdések és válaszok az audiometriáról.
Rekedtség
Rekedtséget számos állapot, betegség kiválthat – szerencsére legtöbbször banális, hétköznapi okok vannak a háttérben, de néha egy-egy komoly betegség is kiváltó ok lehet. Lássuk, mik okozhatnak...