Szerezz Te is gazdijogsit!

1 perces olvasási idő
Megjelent: 2021.10.23.
Szerző: doktorGO egészség okosan
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által meghirdetett ingyenes Gazdijogsi program célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és kellő elméleti tudással ruházza fel azokat az állattartókat, akik a jó gazda gondosságával szeretnének kutyáikról gondoskodni.
Bővebben
Erről olvashatsz a cikkben

Miért hasznos?

A Gazdijogsi tartalmát tekintve körüljárja a felelős kutyatartás témaköreit, mint:

  • a kutyaválasztás,
  • a táplálás,
  • az anatómiai- és egészségügyi kérdések,
  • a nevelési tanácsok,
  • a viselkedési problémák
  • és a jogi vonatkozások.

A program igyekszik hasznos tanácsokat és olyan fontos tudnivalókat átadni, amelyek feltételei a felelős kutyatartásnak.

Nemcsak online

Az online képzési lehetőség megnyitásával egyszerre megkezdődött az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ szervezésében megvalósuló kétnapos jelenléti Gazdijogsi képzés. Az Állatvédelmi Központban idén összesen öt alkalommal tartanak oktatást. A téma fontosságát és a felelős állattartással kapcsolatos tudás iránti igényt mutatja, hogy a jelenléti képzésekre napok alatt elfogytak a helyek. Hosszú távú célként gazdi-kutya gyakorlati képzéssel kívánják kiegészíteni a mostani tananyagot. 

doktorGO Szerző: doktorGO egészség okosan Megjelenés dátuma: 2021.10.23.
Kérjük, értékeld a cikket!
Hasznos lehet
Mit tehetünk memóriaromlás esetén?
Meg lehet-e előzni a memóriaromlást? Mi okozhatja ezt az állapotot? Hogyan könnyítsük meg a mindennapjainkat memóriazavar esetén? Összeszedtük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat a...
Terhességi diabétesz
Hogyan ismerjük fel? Miért fontos a kezelése? Gyógyítható-e a terhességi diabétesz?
Szemviszketés
Ha van érzés, amit nehéz enyhíteni, az a viszkető szem. Az alábbiakban ennek 6 leggyakoribb kiváltó okát gyűjtöttük össze a Tipton Eyeworks szakértőjének segítségével.
Májrák
Van-e jellegzetes tünete a májráknak? Mi hajlamosíthat a kialakulására? Hogyan diagnosztizálható? Kérdések és válaszok a májdaganatról.