Budai Egészségközpont

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 275 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik, munkájukat világszínvonalú diagnosztikai műszerpark támogatja. 18 év tapasztalatait és 350 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szolgáltatásainkat a főváros négy frekventált, jól megközelíthető helyszínén nyújtjuk igényes környezetben. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több mint 390 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Szolgáltató adatai
Név:
Budai Egészségközpont
Cím:
Királyhágó utca 1-3.
Telefonszám:
+36 1 489 5200
Weboldal:
Szolgáltatások
Csontsűrűség vizsgálat
CT-vizsgálat
EKG vizsgálat
Fizikoterápia
Fogtömés
Gyomortükrözés
Hogyan zajlik a melanoma szűrés?
Laborvizsgálat: vérvétel
Laborvizsgálat: vizeletvizsgálat
Méhnyakrák szűrés
MR-vizsgálat
Műtét
Prick-teszt
Prosztata biopszia
Röntgenvizsgálat
Ultrahang vizsgálat
Urea kilégzési teszt
Vastagbéltükrözés
Védőoltás
Vércukorszint